Saturday, April 2, 2011

SPECIAL day....

special entry untuk awak...
ye awak....
nak knfirmkan sape awak yg saye maksudkan...
pic die ade kat bawah ye...
hihihi


khas entry tuk awak,
saye bukannye pandai nk berkate2...
but on your birthday, which is today 2 APRIL...

"I want to say much more than merely wishing you
HAPPY BIRTHDAY
You are the one so true friend, You mean a lot to me
Thankz for always being there with your warm and caring way"

Wednesday, February 16, 2011

UN BREAK my HEART, lalink

Lame da x hupdate... ngeh2x... arini lak "UJAN" dr pg smpai ke malam (mean's sehari sebelum tarikh di publish la ini entry)... tetibe tlinge rase gatal nk denga lagu niii~ so LAYAN kan ajela kemerengan yg melanda... well, no hurt feelin' k? bukan pe, kunk ade lak spekulasi timbul di hutan rimba.. jgn memain ok, beruk2 pun da pandai gosssipin.... hehehehe... papepun, CHILL, k?


Erm,
Dari bait2 ayat yg first pun leh agak lagu apekah ini... hahaha, SOOOOOOOooooo masuk air la ini budak...


 "Don't leave me in all this pain
  Don't leave me out in the rain
  Come back and bring back my smile
  Come and take these tears away"



So, layankan je la vidz yg di godel2 dr sawang lelabah mane ntah... hahahahaaaa


video

P/s: x sangke lak vidz tuk lgu ni camni upenye.. bru pestym tgk... hoho ("o")

Sunday, October 17, 2010

tgk niii... sape yg ade dlm pic dibawah besame saye? WiNK2x

heee... disebabkan tenet kat UTP ni lembab cam sipot tibe2... nk cite panjang pun payah... so, nk publish satu photo ni je r, boleh?

...CREDIT TO MY RUMATE SEBAB SNAP INI GAMBA YEA....

woooaaaa... jakun jap.. slalunye jenjalan kat konvoSQUARE UTP ni... jarang2 sgt nmpak artis2 yg di invite nyanyi kat stage turun jenjalan tgk ape yg ade kat booth2... tp, arini... lastday of UTP convoFAIR... jumpe HATTAN... cool giler die nii.. x sombonk lgsung even ramai pepz dtg nk salam,snap pic, sume die layan... die jalan sensorang lak tuu.. hehe...

Act, turun petang2 ni sbb nk main simulator F1 yg ade kat dlm booth PETRONAS MOTOGP... sbb ari first booth MOTOGP dibukak, me & my rumate begabung tenage borong around RM160 merchandise.. N kitorang entitle 1 ticket men game simulator F1 niii...siap bawak camera ag... memule teruje r nk main, tp... ramai lak makhluk2 menempek kat simulator game tuuu... jd, tepakse r ubah plan g jenjalan sekitar booth2 yg ade... mane r tau, ade lelong2 ke... hehe... 

Ha... tym jenjalan g booth2 ni r tejumpe HATTAN... hehe... sempat snap satu pic je... huhu.. tp bebaloi2... thankz eh rumate sebab melayan saye n jd photographer ptg td.. nnti saye banje okey?
urm.. ok r... 2 je kot nk upadate.. ni, nk siap2 g tgk HATTAN nyayi niii.. ari ni kan penutup.. kunk silap aribulan dpt tgk tiang stage je... yela, kot2 ari ni abes awal ke.. tpt penuh ke... ape ke... hehe... 

nanti2 la eh diri ini update pasal konvoFAIR yg ke 10... ok, C yaa~

ps: perasan x stiap perenggan ade perkataan hehe je... huhuhuhu.. motip?

Tuesday, October 5, 2010

pagiku bersame LIPTON original milk tea :D

sedikit update setelah sekian lame x update.. naik boring tgk previous entry snirik sbenanye...

kul 9.30 a.m td, saye bru je sampai bilik after sejam stengah penantian lab technologist kat block 17 tuh...
If x kerane sample FYP 2 yg perlu di heat treated, xde maknenye saye ni nk,

"bangun pagi... gosok gigi....
 cuci muke... pakai baju...
 minum susu... makan roti
 berhari2x... lalala nyanyi smbil suke ati "

Malas nk stay lelame kat lab, balik la ke bilik... ag pulak, laptop yg da seminggu x benyawe da leh gune after g servis kat YIK FONG, ipoh seharian dan semalaman... Then, tym ngah godel2x laptop n bukak RC, teringat pulak kat mende yg satu ni;


LIPTON original milk tea yg mmg enak...
n penuh nostalgia zaman berinternship dulu...
still ngt ag sejarah penggunaan minuman teh ni...

tym tu,
everyday if x pekena air ni cam x bemakne je idup...
hahaha (walhal, air ni antare air free yg dpt diminum unlimited kat opiz wk2 tu)
slalunye peneman saye g pantry wat air ni adelah Arthur...
kitorang nye sukatan if nk wat air ni mmg leh wat department tym intern tu bankrup...
sorang at least 4 sachet lipton for skali minum... tym tu, trainee kat department ni ade 7 org dr UTP...
tp x sume la trainee yg gilekan air FREE ni...
cume aku ngan Arthur je kot... sbb trainee len prefer milo ke, nescafe ke... hahaha...
In the making of this milk tea, kitorang wajib add ice as penambah "kick"...
snggup ha buat ais simpan dlm bekas letak dlm fridge tu banyak2x...
Lebih afdal, wajib minum setiap pagi, tgh ari n petang b4 balik umah..

tym tu,
mmg addicted la ngan LIPTON original milk tea ni...
Ckp pasal teh ni... ngidam lak nk minum teh c peng special kat KRP, miri...
bile ek nk dpt minum n makan2 kat KRP ag...
especially buttermilk chicken KRP...

Ahhh~ syoknye zaman internship....
heaven wif FUD FUD and FUD...

Saturday, August 21, 2010

cherita pukul 4 pagi...

arini jd burung antu ag...
kengkonon nk wat kije...
yee.. kije saye melambak2x... 
da penuh satu hutan depan bilik ni saye lambakkan...
tp,
 "permainan ati" ni asik dok kate...

"X YAH LA WAT KIJE... PASNI LEH WAT.. CUKUP JE MASE...."
waaa... buleh?
actually, x tau nk start dr mane...
any IDEA?
y & y la saye asik malas je ni... huuuu~
 
Copyright © ...KALEFUL SETORIES.... All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh