Sunday, October 17, 2010

tgk niii... sape yg ade dlm pic dibawah besame saye? WiNK2x

heee... disebabkan tenet kat UTP ni lembab cam sipot tibe2... nk cite panjang pun payah... so, nk publish satu photo ni je r, boleh?

...CREDIT TO MY RUMATE SEBAB SNAP INI GAMBA YEA....

woooaaaa... jakun jap.. slalunye jenjalan kat konvoSQUARE UTP ni... jarang2 sgt nmpak artis2 yg di invite nyanyi kat stage turun jenjalan tgk ape yg ade kat booth2... tp, arini... lastday of UTP convoFAIR... jumpe HATTAN... cool giler die nii.. x sombonk lgsung even ramai pepz dtg nk salam,snap pic, sume die layan... die jalan sensorang lak tuu.. hehe...

Act, turun petang2 ni sbb nk main simulator F1 yg ade kat dlm booth PETRONAS MOTOGP... sbb ari first booth MOTOGP dibukak, me & my rumate begabung tenage borong around RM160 merchandise.. N kitorang entitle 1 ticket men game simulator F1 niii...siap bawak camera ag... memule teruje r nk main, tp... ramai lak makhluk2 menempek kat simulator game tuuu... jd, tepakse r ubah plan g jenjalan sekitar booth2 yg ade... mane r tau, ade lelong2 ke... hehe... 

Ha... tym jenjalan g booth2 ni r tejumpe HATTAN... hehe... sempat snap satu pic je... huhu.. tp bebaloi2... thankz eh rumate sebab melayan saye n jd photographer ptg td.. nnti saye banje okey?
urm.. ok r... 2 je kot nk upadate.. ni, nk siap2 g tgk HATTAN nyayi niii.. ari ni kan penutup.. kunk silap aribulan dpt tgk tiang stage je... yela, kot2 ari ni abes awal ke.. tpt penuh ke... ape ke... hehe... 

nanti2 la eh diri ini update pasal konvoFAIR yg ke 10... ok, C yaa~

ps: perasan x stiap perenggan ade perkataan hehe je... huhuhuhu.. motip?

2 CetusaN:

mizsruby said...

wa caya sama lu odiey!!!!!!!

Honey Barney said...

wahh...ngan artis seyy..hehe...

folow me back
honeybarneyslife.blogspot.com

Post a Comment

 
Copyright © ...KALEFUL SETORIES.... All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh