Friday, January 9, 2009

epie BLOGGIN'

....yipie!!! this is My FIRST entry and My FIRST experience bloggin... ekeke... Erm, rase cam bebudak pulak even 2009 da melembarkan tirainye selame seminggu = "e2 berMAKNA umurku bertambah +1"(x mahu TUE)...
Act, da lame ade angan2x MAT JENIN nk menulis blog sampaikan ade "org tu" suke mengeluarkan kate2 menusuk QALBU seperti "aik? Bilenye nk ade blog ye budak e2? org yg x teringin wat blog pun da establish da blognye..." Kate2 yang "MENAIKKAN SEMANGAT" sungguh... huhuhu. BukanNYE x hingin, tapi atas beberape faktor yang x dapat nk diambil kire, jadi terpakselah berkubur saje keinginan ini... (P/S : ala, da PEMALAS tu, mengaku sajela ODIE... hahaha)

Well, back 2 the track... tahun ni harapanNYE akan berlakula beberape magis dalam hidup ini yang rasenye bile nak dikompare2kan ngan org sekeliling, nasibnye x brape la nk baik... ertikate len, nk memperbaharui nilai estetika HIDUP yang tlah dikurniakan oleh-NYA... asik tengok org len bejaye je, bosan gak idup ni... hehehe...Kelas pun da nk start... buat "org tu" ngt tau perjanjian kite, "kite kene brubah la wak, x leh macam ni.. if x hanyut kite ag... hey, bilela leh dapat DEAN LIST ni..." So, awak... ape ag, kite kan besame2 la mengharungi DUGAAN semester baru ni... bak kate org kat awak, "i slalu SUPPORT u"... oret? hehehe...

4 CetusaN:

.::fIsYa::. said...

hahhahaha..jgn taun ni wat blog..taun depan atau sem depan br ade entry kedue....

ikanriang said...

aku add ko kat link aku ye odiey!

sueabubakar said...

wah,blog chantek!
selamat berblog dan selamat menyambut semester baru ngn ETP.Aku dikelilingi ngn teruna rupawan.muke mix ade,muke itam2 ireng ade(lavin),yg penting ko ngn pakcik razak..kihkihkih

odieY said...

haih...
x po la...
ape nk wat..
hehehe

Post a Comment

 
Copyright © ...KALEFUL SETORIES.... All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by Santhosh